Lid worden? 

Ben je enthousiast en wil je graag lid worden van Silver Shuttle? Vul dan het inschrijfformulier helemaal in en lever het in bij onze trainer Iwan of een van de aanwezige bestuursleden op woensdagavond of zaterdagochtend. Het inschrijfformulier vind je als download op deze pagina. 

[Link naar inschrijfformulier digitaal]​

Contributie

De contributie per jaar bedraagt voor het seizoen 2021-2022:

Jeugdleden: € 138,-                           

Jeugdleden competitie: € 158,-                           

Je bent voor de contributie een jeugdlid indien je op 1 Augustus aan het begin van een seizoen de leeftijd hebt van 17 jaar of jonger. Jeugdleden t/m 17 jaar ontvangen (indien voorradig) een Silver Shuttle club t-shirt. Dit t-shirt is eigendom van de vereniging en dient bij beëindiging altijd ingeleverd te worden.

Senioren recreanten: € 169,-                  

Senioren competitiespelers: € 179,-   

Senioren kunnen een clubshirt kopen. Eenmaal per jaar verzamelen we de bestelling en bevestigen vooraf een kostenindicatie. Het clubshirt is dan eigendom van het lid.

Betalingen

 

Bij nieuwe leden wordt uitsluitend nog gewerkt met een automatische incasso, welke in maximaal 2 termijnen wordt afgeschreven in de maanden september en oktober. Indien een andere betalingsovereenkomst noodzakelijk is, dan dient dit op eigen initiatief met onze penningmeester besproken te worden. Je ontvangt dat apart toestemming met de afspraken schriftelijk bevestigd. Voor andere betalingsafspraken berekenen we extra administratiekosten van € 25,-. Indien een incasso faalt of gestorneerd wordt, worden er ook € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Het automatische incassoformulier is te vinden bij het inschrijfformulier. 

Niet voldoende financiële middelen? 

Wij snappen dat sporten financieel niet altijd voor iedereen is weggelegd. Maar ook daar zijn oplossingen voor. Lees hier meer over via onderstaande link.  Link naar gesponsord sporten onder voorwaarden

Adresgegevens penningmeester:

BV Silver Shuttle

(tijdelijk vacant maar mail komt altijd terecht bij bestuur)

penningmeester@silvershuttle.nl 

Rekening-nummer Silver Shuttle NL12RABO0113306121

Leergeld Drechtsteden

Leergeld vindt...
Dat álle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de school.

Silver Shuttle ondersteunt dit van harte.

Wil je meer informatie; bezoek de website van Leergeld Drechtsteden