top of page

Lid worden? 

Ben je enthousiast en wil je graag lid worden van Silver Shuttle? Vul dan het inschrijfformulier helemaal in en lever het in bij onze trainer Iwan of een van de aanwezige bestuursleden op woensdagavond of zaterdagochtend. Het inschrijfformulier vind je als download op deze pagina. 

[Link naar inschrijfformulier digitaal]​

Contributie

De contributie per jaar bedraagt voor het seizoen 2022-2023:

Jeugdleden: € 139,-                           

Jeugdleden competitie: € 159,-                           

Je bent voor de contributie een jeugdlid indien je op 1 Augustus aan het begin van een seizoen de leeftijd hebt van 17 jaar of jonger. Jeugdleden t/m 17 jaar ontvangen (indien voorradig) een Silver Shuttle club shirt. Dit shirt is eigendom van de vereniging en dient bij beëindiging altijd ingeleverd te worden.

Senioren recreanten: € 179,-                  

Senioren competitiespelers: € 179,-  plus de kosten van competitie op nacalculatie. 

Senioren ontvangen (indien voorradig) een Silver Shuttle club shirt. Dit shirt is eigendom van de vereniging en dient bij beëindiging altijd ingeleverd te worden.

Betalingen

 

Bij nieuwe leden wordt uitsluitend nog gewerkt met een automatische incasso, die in maximaal 2 termijnen wordt afgeschreven in de maanden september en oktober. Indien een andere betalingsovereenkomst noodzakelijk is, dan dient dit op eigen initiatief met onze penningmeester besproken te worden. Je ontvangt dan apart toestemming met de afspraken schriftelijk bevestigd. Voor andere betalingsafspraken berekenen we extra administratiekosten van € 25,-. Indien een incasso faalt of gestorneerd wordt, worden er ook € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Het automatische incassoformulier is te vinden bij het inschrijfformulier. 

Niet voldoende financiële middelen? 

Wij snappen dat sporten financieel niet altijd voor iedereen is weggelegd. Maar ook daar zijn oplossingen voor. Lees hier meer over via onderstaande link.  Link naar gesponsord sporten onder voorwaarden

Adresgegevens penningmeester:

BV Silver Shuttle

Matthew van Lelieveld

penningmeester@silvershuttle.nl 

Rekeningnummer Silver Shuttle NL12RABO0113306121

Leergeld Drechtsteden

Leergeld vindt...
Dat álle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de school.

Silver Shuttle ondersteunt dit van harte.

Wil je meer informatie; bezoek de website van Leergeld Drechtsteden

bottom of page