top of page

Competitie

Naast trainen is het voor de jeugdleden mogelijk om deel te nemen aan de bondscompetitie. 

Er is een landelijke jeugdcompetitie in het voor- en najaar. Meer informatie lees je op: badminton.nl/wedstrijd/landelijkejeugdcompetitie

 

De thuiswedstrijden worden op zaterdagochtend van 09.00 - 12.00 uur in de Sophiahal en de uitwedstrijden worden landelijk gespeeld in de regio Zuid/West Nederland. Hierdoor kan het voorkomen dat een uitwedstrijd in Zeeland of Noord-Brabant plaats vindt. 

 

De kinderen worden naar leeftijd en sterkte ingedeeld in teams. Elk team bestaat uit minimaal vier spelers. Bij de jeugdcompetitie geldt de regel 2 heren en 2 dames.

Jeugdcompetitie

In de jeugdcompetitie worden de teams in poules verdeeld, op niveau A tot en met H en in leeftijdsgroepen. Er wordt gespeeld in poule verband en er zitten maximaal 8 teams in een poule. Er wordt dus zeven keer thuis en zeven keer uit gespeeld.

Lid worden? 

En wil je graag badminton zelf proberen? Dan kan uiteraard, je bent meer dan welkom. Je kan een racket bij ons lenen, sportschoenen en sportkleding neem je zelf mee. Dan kan je 3x gratis komen trainen en spelen. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar bestuur@silvershuttle.nl, dan leggen we een racket met shuttles voor je klaar. Lees meer over lid worden via deze link.

badminton witte achtergrond.jpg
bottom of page